Калькулятор расчета монолитного плитного фундамента тут obystroy.com
Как снять комнату в коммунальной квартире здесь
Дренажная система водоотвода вокруг фундамента - stroidom-shop.ru
Візи в Польщу

Візи в Польщу

Польська національна (робоча) з терміном перебування 180/180 або з розділенням терміну 180 днів (наприклад, щоб зрозуміти: оформлюється запрошення з польської фірми, в якому зазначаються конкретні дати, коли людина може перебувати в Польщі: з 01.07.17 по 31.08.17, потім наступне перебування може бути, наприклад, з 10.10.17 по 31.12.17 і так підсумовуються кількість днів, яка не повинна перевищувати 180 днів).

Що потрібно для оформлення цієї візи від клієнта:

1 кольорова фотографія, розмір 3,5*4,5 см, 80% обличчя

паспорт закордонний діючий (продовжений не приймається),

паспорт український,

ідентифікаційний код.

Ми приймаємо ці документи в роботу. Готуємо запрошення від польської сторони (триває близько 1 тижня, але є «екстра-строки», тобто за 4-5 днів запрошення готове), далі людина повинна самостійно оплатити послуги візового центру в будь-якому відділенні «Idea» або «Kredo»-банку. Після цього людина через автоматизовану систему реєстрації стає в чергу на подачу документів у візовий центр. Ми заповнюємо анкету, виписуємо страховку, підготовлюємо решту документів, передаємо клієнту, і клієнт особисто подає весь пакет у візовий центр, після чого протягом 6-7 робочих днів клієнт отримує паспорт з візою. В середньому весь процес займає 3-5 тижнів, в залежності від того, як швидко автоматизована система поставить людину на чергу.

Ця віза можлива тільки для повнолітніх осіб.

Польська мульти шенген-віза з терміном перебування 365/180 (на кожних півроку людина має можливість перебувати в країнах шенген-угоди до 90 днів):

  • Ми готуємо документи на бізнес-візу (службова віза або з метою ведення бізнесу, хто як називає). Що потрібно для оформлення цієї візи від клієнта:

1 кольорова фотографія, розмір 3,5*4,5 см, 80% обличчя

паспорт закордонний діючий (продовжений не приймається),

паспорт український,

ідентифікаційний код

довідка з місця роботи. Якщо клієнт-підприємець, то потрібно тільки оригінал витягу з держ.реєстру / ліцензії /свідоцтва про державну реєстрацію

довідка про відрядження (можемо підготувати самостійно)

довідка з банку про стан рахунку і рух коштів на рахунку.

Далі процес такий самий, але виходить трошки більше документів. Ми приймаємо ці документи в роботу. Готуємо запрошення від польської сторони (триває близько 1 тижня, «екстра-строків» тут, нажаль, немає), далі людина повинна самостійно оплатити послуги візового центру в будь-якому відділенні «Idea» або «Kredo»-банку. Після цього людина через автоматизовану систему реєстрації стає в чергу на подачу документів у візовий центр. Ми заповнюємо анкету, виписуємо страховку, підготовлюємо решту документів, передаємо клієнту, і клієнт особисто подає весь пакет у візовий центр, після чого протягом 6-7 робочих днів клієнт отримує паспорт з візою. В середньому весь процес займає в середньому 2-4 тижні, в залежності від того, як швидко автоматизована система поставить людину на чергу.

Таку візу можливо отримати строком на 4-5 років, якщо були попередні бізнес-візи.

  • Також ми готуємо документи на шопінг-візу (на закупи). Що потрібно для оформлення цієї візи від клієнта:

1 кольорова фотографія, розмір 3,5*4,5 см, 80% обличчя

паспорт закордонний діючий (продовжений не приймається),

паспорт український,

ідентифікаційний код

довідка з місця роботи. Якщо клієнт-підприємець, то потрібно тільки оригінал витягу з держ.реєстру / ліцензії /свідоцтва про державну реєстрацію. Якщо людина безробітна, тоді потрібно розглядати кожну ситуацію індивідуально, оскільки тільки одного плану дій тут вже немає.

довідка з банку про стан рахунку і рух коштів на рахунку.

Далі процес наступний: ми приймаємо ці документи в роботу, людина повинна самостійно оплатити послуги візового центру в будь-якому відділенні «Idea» або «Kredo»-банку. Після цього людина через автоматизовану систему реєстрації стає в чергу на подачу документів у візовий центр. Ми заповнюємо анкету, виписуємо страховку, підготовлюємо решту документів, передаємо клієнту, і клієнт особисто подає весь пакет у візовий центр, після чого протягом 6-7 робочих днів клієнт отримує паспорт з візою. В середньому весь процес займає в середньому 2,5-4 тижні, в залежності від того, як швидко автоматизована система поставить людину на чергу.

Головна умова такої візи: якщо людина не мала такої ж візи в минулому, або, з якихось причин, не має фактур (чеків) з польських магазинів, перша віза завжди відкривається одноразова коротка – 22/7 (на 22 дні дії візи, людина має право перетнути кордон лише один раз на максимум 7 днів). Щоб відкрити візу 365/90, потрібно спочатку відкрити таку коротку візу, охати до Польщі, зробити покупки в магазинах, отримати фактури, в яких будуть вказані дані людини, на ці покупки. Потім знову повторити такий самий процес подачі документів на візу, але додатково ще надати оригінали фактур (або копії, якщо це фактури з можливістю повернення Tax-free), і отримати річну мульти-шенген візу.

Така віза можлива на термін максимум 2 роки.

  • Якщо потрібно відкрити візу для дитини. Це можливо тільки у разі відкриття візи для одного з батьків (бізнес або шопінг-віза). Що для цього потрібно:

1 кольорова фотографія, розмір 3,5*4,5 см, 80% обличчя

паспорт закордонний діючий (продовжений не приймається),

свідоцтво про народження дитини (або паспорт, якщо дитина старша 16 р.)

свідоцтво про одруження/розлучення батьків

паспорти українські обох батьків

нотаріально завірений дозвіл на відкриття візи від обох батьків (навіть якщо подається вся сім’я разом)

довідка з навчального закладу, якщо дитина навчається в садочку/школі/технікумі/іншому навчальному закладі.

Відправити запит на підбір туру